Praktisk info

Sæsonen

Sommerdans begynder torsdag d. 12. maj 2022 og kører i 5 uger frem til d. 16. juni 2022. Sommerdans er en god måde at stifte bekendtskab med dansen, afprøve en ny stilart, eller blot holde formen vedlige frem til sommerferien.
 

Betaling og betingelser

Se venligst denne side.
 

Indmeldelse

Du kan tilmelde dig dit hold på forhånd her på hjemmesiden eller møde op på danseskolen ved første undervisningsgang og tilmelde dig direkte der. Jeg vil dog altid anbefale, at I kontakter mig først, for at høre om der er ledige pladser på holdet.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig på telefon 2232 0927, hvor jeg er parat til at vejlede dig og hjælpe dig til at finde det helt rigtige hold for dig.

 

GDPR

Nu hvor du har kontaktet os, har vi nogle oplysninger om dig, i form af navn, adresse, email og telefon nummer. Med EU's nye forordning GDPR skal vi fortælle dig om, hvad vi gør med dine oplysninger og hvilke rettigheder du har.

Hvad gør vi med dine oplysninger

Vi passer godt på dine oplysninger, og videregiver dem aldrig til en tredje part. Desuden gemmer vi dine oplysninger, så du eller dit barn kan være tilmeldt på et af danseskolens hold, og vi opbevarer kun dine oplysninger, så længe vi har behov for det eller pligt til det.

Hvilke rettigheder har du

Du har ret til at få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig. Hvis du ikke mener, at vi har grund til at bruge dine oplysninger, har du ret til at fortælle os det. Du har også ret til at bede om fx at få rettet oplysninger, som er forkerte eller vildledende. Du er altid velkommen til at kontakte mig på denne mail eller på tlf. 22320927, da jeg er Stepup2U's dataansvarlige.

Hvis du vil klage over vores måde at håndtere dine personoplysninger på, kan du henvende dig til Datatilsynet via deres hjemmeside.

 

Udmeldelse

Udmeldelse kan kun ske skriftligt til danseskolens mail stepup2u@outlook.dk og efter oktober måneds ophør er sæsonen bindende.

Elever der betaler fuld sæson, er tilmeldt hele sæsonen og kontigentet refunderes ikke. I tilfælde af alvorlig sygdom og lignende er det muligt, at overføre kontigentet til næste periode – dette kræver dog skriftlig henvendelse til danseskolens mail.
 

Ferier

Sommerferie fra d. 17. juni 2022

Vintersæsonen starter op igen primo september.
 

Skiftesko

Da dansesko er lavet med specielle såler, som ikke tåler sand, vand eller grus henstiller jeg til, at alle elever har skiftesko med. Således at der ikke er udesko, der hvor der danses.
 

"Kigge-på" dage

Der er "kigge-på" dage de sidste 15 min. af undervisningen den sidste dansegang i månederne; september, oktober, november og januar. Her er det muligt for de pårørende, at få indblik i, hvad vi øver os på.
 

Arrangementer

Se venligst denne side.