Praktisk info

Sæsonen

Sæsonen 2019/20 starter tirsdag den 3. september 2019 og afsluttes med afdansningsbal lørdag den 2. maj 2020.
 

Betaling og betingelser

Se venligst denne side.
 

Indmeldelse

Du kan tilmelde dig dit hold på forhånd her på hjemmesiden eller møde op på danseskolen ved første undervisningsgang og tilmelde dig direkte der.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig på telefon 2232 0927, hvor jeg er parat til at vejlede dig og hjælpe dig til at finde det helt rigtige hold for dig.
 

Udmeldelse

Udmeldelse kan kun ske skriftligt til danseskolens mail stepup2u@outlook.dk og efter oktober måneds ophør er sæsonen bindende.

Elever der betaler fuld sæson, er tilmeldt hele sæsonen og kontigentet refunderes ikke. I tilfælde af alvorlig sygdom og lignende er det muligt, at overføre kontigentet til næste periode – dette kræver dog skriftlig henvendelse til danseskolens mail.
 

Ferier

Som udgangspunkt følger Stepup2U skolernes ferier i Holbæk Kommune og følgende uger er der ingen danseundervisning:

Efterårsferie: Uge 42

Juleferie: Den 18. december 2019 - den 1. januar 2020

Vinterferie: Uge 7

Påskeferie: Uge 15
 

Skiftesko

Da dansesko er lavet med specielle såler, som ikke tåler sand, vand eller grus henstiller jeg til, at alle elever har skiftesko med. Således at der ikke er udesko, der hvor der danses.
 

"Kigge-på" dage

Der er "kigge-på" dage de sidste 15 min. af undervisningen den sidste dansegang i månederne; september, oktober, november, december, januar, februar og marts. Her er det muligt for de pårørende, at få indblik i, hvad vi øver os på.
 

Arrangementer

Se venligst denne side.